Posted by: mamadhia | August 17, 2009

Perralla te mocme shqiptare

extra

Advertisements

Responses

  1. te na ka gjithcka

  2. kishte qen nje njeri i pasur me suar te thyera po aty pari kaloi nje njeri dhe e pyeti po pse ore ti i pasur dhe nuk thirr mjekun te sheroj i pasuri ia kthei po ktu nuk ka mjek te mir te me sherojn mua po veq me smurin me ziiiii

  3. haahahah 😀

    Perralla


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: