Posted by: mamadhia | March 6, 2009

Fytyrat e ndryshme te Bushit

b5b4b3b2b

Advertisements

Responses

 1. HAhahahahahaha
  Beji te njohura te http://laj.me/ postimet e tua qe t’i lexojne edhe me shume persona te tjere.

 2. MODIFIKIM I BUKUR POR MUND TE PERMISOHESH KA EDHE ME MIR…..USHTROHU LEHT E LEHT BUKUR E BUKUR…….DADADA

 3. shum mir hallall te qof haha te coj o BUSH propozim per Martes

 4. Te keqen e qafes,si gush patoku.
  Pale thonjte.
  Do ja kerkoj nje xhiro manykyrin.

 5. Qafa si xhirafe 😉

 6. je yll bote o bush.mis bota 2020

 7. n.q.s depilon pak me shume ate leshin e qafes mund dhe ta fitosh kete vit super model 1 i botes.ciaooooooooooo.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: