Posted by: mamadhia | May 6, 2008

Ekonomia boterore ( shpjeguar me ane te lopeve )

 • SOCIALIZMI -Ju keni 2 lope dhe 1 ia jepni komshiut
 • KOMUNIZMI-Ju keni 2 lope, qeveria jua merr te dyja dhe ju jep pak qumesht
 • FASHIZMI-Ju keni 2 lope, qeveria jua merr te dyja dhe ju shet pak qumesht
 • NAZIZMI-Ju keni 2 lope, qeveria jua merr te dyja dhe ju vret.
 • BUROKRACIA-Ju keni 2 lope, qeveria jua merr, vret njeren, tjetren e mjel dhe qumeshtin e derdh.
 • SHOQERI AMERIKANE-Keni 2 lope, shisni 1 dhe detyroni tjetren te beje qumesht sa per 4.
 • SHOQERI FRANCEZE-Keni 2 lope, beni greve se doni 3.
 • SHOQERI JAPONEZE-Keni 2 lope, i dezinjoni ato te vogla sa 1/10 e lopes normale dhe qe bejne 20 here me shume qumesht sesa lopa normale.
 • SHOQERI GJERMANE-Keni 2 lope, i ushqeni sa per 20 , ato rrojne 100 vjet .
 • SHOQERI ITALIANE -Keni 2 lope por nuk dini ku i keni.
 • SHOQERI RUSE-Keni 2 lope, i numeroni dhe ju dalin 5, i numeroni perseri dhe dalin 2, pastaj ndaloni numerimin dhe pini nje gote vodka.
 • SHOQERI ZVICERIANE-Keni 5000 lope, po asnje s’ju takon, i jepni me qera.
 • SHOQERI KINEZE-Keni 2 lope dhe 300 njerez per t’i mjele.
 • SHOQERI ANGLEZE -Keni 2 lope, te dyja jane te cmendura.
Advertisements

Responses

 1. Nuk E kane ffajin lopet por sistemet

 2. Shoqeria Shqipetare-keni 2 lope, njeren per dark tjetren per desert.

 3. shoqria shqiptare keni 2 lope e treta je ti


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: