Posted by: mamadhia | February 8, 2008

Leter prej Kosove

Leter prej Kosove

Jam i pamartuar. Isha i fejuar, mirëpo fejesa dështoi.
Qe PSE:
-Për Vitin e Ri vendosa ti dhuroj të fejuarës një palë dorëza te dimrit, e
bashkë me dhuratë edhe një letër përshëndetëse.
Aty në dyqan takova një shoqe të kohës shkollore, e cila bleu brekë.
Shitësja me pakujdesi, na i ndërroi pakot, kështu që shoqja ime kishte
marrë dorëzat, e unë pakon me brekët! Unë pa ditur gjë futa në pako dhe
letrën pëshëndetëse.

TASH MUNDENI ME MARRË ME MEND TË FEJUARËN TIME, KUR E HAPË PAKON ME DHURATEN, DHE E LEXON LETRËN PËRSHËNDETËSE.

Qe edhe përmbajtja e letrës…

“Me këtë dhuratë e dashur, dua të disponoj dhe ta bëj me dije se të dua.
Herën e fundit kam vërejtur qka të mungon, pra tash i ke këtu në këtë pako.
Të dëshiroj momente të këndshme në to. Desha ti blej të leshit, mirëpo ishe
djersitë ndoshta, e këtë e vërejta edhe te disa kolege të punës. Nuk e dita
numrin e madhësisë, keshtu që më ndihmoi shitësja, e cila i provoi për mua.
Desha ti blej të lëkurës, mirëpo ato nuk mundesh me i zhvesh shpejt, sidomos
kur të takohesh me kolegë në punë. E di që do të përlyhen shpejt, sepse
njerëzit i kanë duart e papastërta. Po mos u bën merak, se edhe pak e vjen
pranvera, e tani s’ke nevojë me i mbajtë me. …të puthë i dashuri i YT.

Advertisements

Responses

  1. very nice very – shum mir shum

  2. hahahahhahahahha ani ti donika mir keq more gjyna ky njeri

  3. shum nick je a a aa

  4. shum e fort a

  5. ishte fantastike. urime

  6. shum shum interesant bravo bre (Dorza) ” mercedeska” ahuahuahuahauha spo di deri qetash qekjo me ka pelqy mas shumti ti keqyri tjerat tash qao mpuq

  7. Shum barcoleta te bukura lexova ketu 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: