Posted by: mamadhia | December 3, 2007

nje ndodhi e jetuar:)

Nje miku im teksa po kalonte rrugen sheh kete skene:

Ne nje rruge plot me trafik nje polic po i bertise nje djali qe kishte kaluar rrugen ne kohen kur qe ndezur drita e kuqe per kembesoret.Djali  po mundohej te mbrohej duke thene se te tere ashtu kishin vepruar, por polici nuk po bindej dhe nxjerr fletoren e gjobitjeve.Ne ate kohe nje plake qe po kalonte andejpari thote: Vrapo biri im se nuk ke targe ne prapanice:)

Advertisements

Responses

  1. heheheh e bukur:)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: