Posted by: mamadhia | November 6, 2007

letra higjenike

Advertisements

Responses

 1. Një barcaletë e vjetër thotë:

  Ishte njëri që vajti të kërkonte punë në një tip marketi që shiste që nga çekiçi deri te facoleta. I zoti e ve të punojë dhe vetë rrinte e shihte.
  Vjen një burrë dhe pyet:

  – Keni bojë të kuqe?

  – Jo.- i thotë ky.

  Ikën burri. I zoti i dyqanit i thotë djalit (ish i ri …):

  – Ti s’veprove mirë. Duhet t’i kishe propozuar bojë të verdhë, a jeshile, a kafe, a të zezë.

  – Mirë- thotë djali dhe kthehet nga banaku prapë.

  Pas pak vjen një grua.

  – A keni letër higjenike?

  Djali drejtohet dhe me shprehjen e atij që e njeh mirë punën e vet i thotë:

  – Jo zonjë, s’kemi letër higjenike, por mund t’ju propozoj letër shkrimi, letër amballazhi, letër zampare dhe katrama…

  Vazhdimi mund të ishte: … dhe djali u bë polic.

 2. hajde perdore po ta mbajti kete leter..

  Akull e forte dhe kjo e jotja:)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: