Posted by: mamadhia | November 5, 2007

Gjyshi dhe mbesa

Mbesa kishte ditelindjen.Bente 5 vjeç.Tre familja , bashke me fisin qene mbledhur per ta festuar.Gjyshi e therret mbesen dhe e ul ne preher per ti dhene dhuraten.Me dashuri i thote: te keqen sa je rritur , je shendoshur.

Mbesa pasi e perqafon i thote: I dashur babagjysh , kush eshte me e rende, une apo sherbetorja?

 solli per Mamadhine: Eni

Advertisements

Responses

 1. Na ishte njeher nje polic, me emrin Petrit. Nje dite e sjellim Petritin ne zyre per ti bere nje test, dhe e puesin: Petrit cfare eshte partia?
  Nena ime, i pergjigjet Petriti.
  Mbasi del nga zyra aty takon nje polic tjeter, dhe ky e pyet: Ho me Petrit si e kalove testin?
  Thjesht fare, thote Petriti, me pyeten se kush ishte partia dhe ju pergjigja ‘nena ime’.
  E therrasin shokun e Petritit ne zyra dhe i bejn te njejten pyetje: Kush eshte partia?
  dhe ky i pergjigjet: Po nona e petritit mo, nona petritit.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: