Posted by: mamadhia | November 2, 2007

Dhëndërri

Martohet dhëndrri, dhe sipas zakonit, nëse e gjente nusen e virgjër, do te dilte në konak e te shtinte nje herë me armë, që ta merrte vesh familja e gjithe fshati virgjërine e saj. E kishin mësuar ditëziun se nusja ishte e virgjër vetëm e vetem në se nxirrte gjak kur të kryenin marrëdhenie. Shkon dhëndërri në dhomë, dhe pas pak, del: bam me arme. Gëzohen të gjithe. Nusja kishte qënë e ndershme. Të nesërmen, futet dhëndërri serish ne dhomë, dhe pas pak, bam sërish. Hë – e pyet nëna e tij sapo del nga dhoma. Cfarë ndodhi?
E vrava thote dhëndurri, sonte nuk qe e virgjër…

LOLA
marrë tek peshku pa ujë

Advertisements

Responses

  1. 😀 😀 😀

  2. humor i zi.

  3. AKULLNAJA 😀

    Eni

  4. hahahaha sa e forte:)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: