Posted by: mamadhia | October 23, 2007

Pasqyra

Nje burre nga nje fshat i humbur shkon ne qytet te beje pazar dhe per here te pare shikon ne vitrinen e nje dyqani nje pasqyre.
– Ç’ne fotografia e babait tim ne kete dyqan? -thote me vete dhe vendos ta bleje.
Kthehet fshatari ne shtepi dhe nusja i merr thesin per te nxjerre gjerat qe i kishte sjelle i shoqi. Kur papritur degjohet nje britme:
– Uuuuu…! Ç’eshte kjo kuçke qe i ke sjelle edhe fotografine ne shtepi, o ditezi!?
Vjehrra qe degjon poteren vjen sakaq dhe ia rremben nuses pasqyren nga duart.
– Ç’ke moj qe merakosesh? – i thote. – Kuçke plake qenka e shkreta, s’ta merr dot burrin.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: