Posted by: mamadhia | October 22, 2007

Biçikleta

Pyet vajza mamanë që e kishte shtatzënë:
-Mami, pse e ke barkun kaq të fryrë?
-Se po pres një vëllaçko për ty, të keqen mami.
Më pas vajza del në rrugë dhe shikon dajën që vinte drejt saj. Pasi takohen, vajza e vogël vë re se edhe daja e kishte barkun të fryrë po aq sa mami dhe e pyet:
-O daja, çfarë pret ti?
-Autobusin.
-Po doli biçikletë, a ma fal mua…!?

Advertisements

Responses

  1. hahaha e forte kjo:)

    eni


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: