Posted by: mamadhia | September 11, 2007

bema urbane:)

Dje isha te Quovadis me ca shoke per nji birre. Te tregoj me te forten:
E dija qe kishte internet atje dhe une doja qe te update antivirusin ke laptopi im. Sa u ulem e morem nga nje birre, iken dritat. Per fat te keq aty me thane tha qe gjeneratori kishte pasur difekt, ne une njela me gisht m’sumet. U cum ne shkum ke i bar tjeter , qe nuk kishte internet, por qe na kishte drita, ene birre gjithashtu… Thame po i fusim ka i birre, sa te vine dritat ke Qvo Vadis. Do ti, sa marum birren e pare, se kush ma mushi mendjen ta hap i here kompjuterin dhe fap kapem i linje wireless interneti! Nejse, kisha me vete ene nji si tip magjistari aparaturash, ky futi turit m ekran, ne i futem ne ka i birre. Do ti, sa bome gerdellimen e pare, dhe ky David Kperfildi tha se, ja, po majti kshu linja, per nja dhjete minuta ia hyj m’dajakt ktyne viruseve t’tuja, kur na iken linja e internetit! U te morrte dreqi kaptinen, i thashe cunave, mo lire do me kishte ra ta blejsha te ri at mut antivirusi, se me gjith kto birra dhe ato qe do pime ke lokali i pare kur te vine dritar, me shkoi kondravirusi nje djall e gjysem!!!

falenderojme dadissad per kete shkrim!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: