Posted by: mamadhia | August 23, 2007

Si terhiqen leket nga banka:)

Procedura e meshkujve:
1. Afrohet me autoveturën tek bancomat-i.
2. Ul xhamin.
3. Fut kartën në bancomat dhe shkruan PIN-in.
4. Shkruan shumen e deshiruar.
5. Tërheq kartën, paratë dhe faturën.
6. Mbyll xhamin.
7. Nisen.

Proceduar e femrave
1. Afrohet me autoveturën tek bancomat-i.
2. Ecën mbrapsh derisa dritarja të jetë në një drejtim me bancomat-in.
3. Rindez motorin e makinës së i është fikur.
4. Ul xhamin.
5. Gjen çantën dhe zbras çdo gjë në sedilen e pasagjerit për të gjetur kartën.
6. Merr kutin e trukut dhe trukohet duke u parë në pasqyrë.
7. Provon te fus kartën në bancomat.
8. Hap derën për të shkuar te bancomat-i sepse automjeti është larg tij.
9. Fut kartën.
10. Rifut kartën në drejtimin e saktë.
11. Rizbras çantën për të gjetur agendën me PIN-in të shkruar prapa kopertinës.
12. Fut PIN-in.
13. Shtyp Cancel dhe fut PIN-in saktësisht.
14. Shkruan shumën e dëshiruar.
15. Tërheq  paratë dhe faturën.
16. Zbras sërisht çantën për të gjetur portofolin që të fus parat.
17. Vendos faturën bashkë me bllokun e çeqeve.
18. Kontrollon trukun edhe një herë.
19. Niset, ecën 2 metra.
20. Kthehet mbrapsh serisht te bancomat-i.
21. Heq karten.
22. Zbras përsëri çantën, gjen portofolin dhe vendos kartën në vendin e vet.
23. Rishikon trukun.
24. Rindez motorin që ndërkohë i është fikur.
25. Ecen 5 ose 6 kilometra.
26. Ul frenin e dorës.

Solli per Mamadhine : Eni

Advertisements

Responses

  1. Moj Eni, si ti dhe Edrus e keni kap me gocat shume keq kto kohet e fundit…

    Ps. ke harru me thene qe mbasi provon pin-in e shkruar ne agende dhe e kupton e edhe ai eshte i gabuar merr burrin ne telefon per t’a pyetur per pin-in e vet…. 🙂

  2. haha:)

    eni

  3. e vëretetë, :):):)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: