Posted by: mamadhia | July 9, 2007

prezantimi i profesorit

Diten e pare te shkolles,nje nga profesoret me “te rrezikshem” ju prezantohet studenteve:
Une jam profesor Rrotëboqe,dhe ju keshilloj qe mos te ngaterroheni asnjehere ose te luani me mbiemrin tim,prandaj kujdes me germen B.

Ndekohe,pa njerin nga studentet qe po luante me telefoninon,dhe i thote:
-“meqe je kaq i zoti,mban mend se c’thashe deri tani??”
-“Mbaj mend vetem qe the kujdes me germen B”,ju pergjigj studenti
-“mban mend dhe mbiemrin tim atehere??”,vazhdoi profesori
-“RrotëBari…proff……………

nje post i vjeter i Edrus qe qendronte ne draft..falemderit Edrus.

Advertisements

Responses

  1. pse i keni kaq inat profesorat ju eee?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: