Posted by: mamadhia | June 29, 2007

Mengjesore plazhi

picture-002.jpg

Ja dhe nje foto flash e sapo bere dje ne nje mengjesore plazhi ne Shkembin e Kavajes.Me `goditi` 🙂 sakaq origjinaliteti i saj ndaj nuk mund te mos e ndaja me ju:)

 Eni

Advertisements

Responses

 1. Ha burger sanduic dhe pi pije freskuese birra per 100 leke
  😛


 2. Karaoke per shurdhet 😛

 3. Do të ishte akoma më fantastike po të ishte ndarë dhe tek fjala pije (dmth pi… JE FRESKUESE… PËR 100Lek 😉

 4. :))

  Eni

 5. Güldürücü 😀

 6. i ke hy rendshem turqishtes E.T:))

  Eni

 7. Biricik yenilemek 😀


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: