Posted by: mamadhia | June 22, 2007

Llojet e gjoksit

“Mua me pelqejne frutat,prandaj dhe gjoksi me i bukur sipas meje eshte ai qe ka formen e dardhes”-po i thoshte nje doktor nje kolegu.

“ndersa e imja e ka ne forme qepe”-ju pergjigj tjetri.

“nga e kupton ti??”,e pyeti shoku

-“Po sa here e shikoj……..me vjen per te qare”

Advertisements

Responses

  1. 🙂

    Eni


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: