Posted by: mamadhia | May 30, 2007

Bloza

3 jevgj po konkurronin ndermjet njeri tjetrit se kush e ka gruan me te zeze. I pari thote:

-Gruaja ime e ka lekuren pisk te zeze.Hidhet i dyti:

– E ça pastaj , gruaja ime lekuren po e po qe e kasterre por dhe gjakun e ka si katran.Me ne fund i treti thote me krenari:

-Mos u zini kot , gruaja ime jo vetem qe lekuren e ka si qymyri,gjakun si katrani por ajo dhe kur pjerdh nxjerr bloze:))

solli per mamadhine : Eni

Advertisements

Responses

  1. shume humor i ZI 😛

  2. :))


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: