Posted by: mamadhia | May 15, 2007

Dashnori

Nje burre dyshonte per te shoqen se kishte te dashur.Ndaj nje dite e mashtroi ate se po ikte per ne pune dhe u fsheh ne hyrje te shkalles.Priti 10′ kur sheh nje burre te futej ne shtepine e tij.Si i çmendur futet ne shtepi dhe bertet: Do ta vras ate pusht!Dhe niset per ne dhome.

Aty i thote dashnorit te gruas: -Degjo ketu do shtij ne ajer dhe do shtrihemi te dy pertoke.Nese vjen tek une dmth se me do mua , nese vjen tek ty , eshte e jotja.

Shtin ne ajer dhe te dy shtrihen pertoke.Teksa prisnin qe te vinte gruaja , u degjua zeri i saj nga dhoma tjeter:

– I dashur eja se vdiqen te dy :)))

 Solli per mamadhian : Eni

Advertisements

Responses

  1. Ku i gjen mi lal k’to
    🙂

  2. 😀

  3. 🙂 Eni


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: