Posted by: mamadhia | May 4, 2007

Krahasim

Shpikesi i motocikletave Harley-Davidson ,Artur Davidson, vdiq dhe shkoi ne Parajse.
Tek porta,Shen. Pjeter i thote Arturit, “Meqe motocikletat e tua kene ndryshuar boten, si shperblim ti mund te takohesh me ke te duash ne Parajse.”
Arturi u mendua per kete gje dhe tha, “Dua te takohem me ZOTIN.”
Zoti e njohu Arturin dhe komentoi, “Ok, pra, ti qenke ai qe ka shpikur motocikletat, he?!”
Artur u pergjigj, ” Po , une jam…”
“Mire,” tha Zoti, “ku qendron shpikja e madhe ketu, ne dicka qe eshte e paqendrueshme, ben zhurme dhe ndot ambientin, dhe s’mund te ece pa nje rruge?!”
Arturi ishte shume i vene ne siklet, por me ne fund u pergjigj, “Me falni, por a nuk jeni ju shpikesi i gruas???”
Zoti tha “Oh, po!”
“Mire,” tha Arturi:
1. Ka shume paqendrueshmeri ne pjeset e parme dhe te pasme
2. Derdellit ne menyre te vazhdueshme me shpejtesi te madhe.
3. Pjesa me e madhe e te ndenjurave jane shume te buta dhe lekunden shume.
4. Hyrja eshte e vendosur shume prane shkarkimit.
5. Dhe kostot e mirembajtjes jane marramendese!”
“Hmmmm, ke pak te drejte …” u pergjigj Zoti, “Mund te jete e vertete qe shpikja ime eshte me te meta, por sipas llogaritjeve te mia, me shume burra po ngasin shpikjen time se tenden!!!!”

/Elais

Advertisements

Responses

  1. :))

    Eni

  2. bukur 😀 😀 😀

  3. eh…

  4. that’s the very problem!:) 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: