Posted by: mamadhia | April 26, 2007

Leter emigranti

funny.jpg

Kjo eshte nje leter e nje emigranti kosovar ne Gjermani, lexojeni dhe perkthimin e letres me poshte!  

Solli per mamadhian : Shqipo

Advertisements

Responses

  1. funny funny funny haha

  2. dhe une vdiqa duke qesh:))

  3. ju gocat pse talleni me vllezrit tane?

  4. shi shi ky qe ma hodhi mailin mua, sikur nuk tallet vete:)

  5. shuuuume gjigande! 😀 rrofsh shqipo e mamadhia! 🙂

  6. kjo esht e kopjume.e ka bo ipari avdiu te portokallia

  7. Kjo eshte e kopjuar, por me sa e di kete e ka shkruar nje emirgrant nga Shqiperia, qe emigroi ne Itali…

  8. shume e bukur


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: