Posted by: mamadhia | March 18, 2007

Piloti dhe pasagjeret

Gjate fluturimit,piloti po i fliste pasagjereve nepermjet radios:
-“te nderuar zonja dhe zoterinj,ju paralajmeroj se pas 15 minutash arrijme ne…AAAAAAAAA(u degjua nje ulerime)

mbas pak:
-“te me falni por mu derdh kafja e nxehte mbi pantallona…ta dini se si jam bere perpara…”,tha piloti

-“TA DISH TI SE SI I KEMI PANTALLONAT NGA MBRAPA NEVE” ,uluriten ne kor pasagjeret

Advertisements

Responses

  1. ha ha e forte fare kjo :))


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: