Posted by: mamadhia | March 17, 2007

Rendesia e gjoksit

Nje grua qyteti , nje fshatare dhe nje gabele u morren ne pyetje mbi rendesine e gjoksit.

Qytetarja: Epo ka rendesi gjoksi se , te tregon me te bukur dhe çdo gje qe vesh ka me shume hije.

Fshatarja: Ka rendesi se me te ushqejme foshnjat tona.

Gabelja: Ku di gjo une e shkreta.Burri i kap me dore e thote me nje dore kazmen e tjetren pushken:))

Advertisements

Responses

  1. Rendesi strategjike dmth 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: