Posted by: mamadhia | February 25, 2007

Në jetën tjetër

Në këtë jetë jam femër. Në jetën që do të pasojë do të doja të isha Arushë.

Një arushë duhet të flerë gjumë letargjik gjatë dimrit. Ky gjumë vazhdon për 6 muaj pa ndërprerje. – Nuk do kisha probleme me gjumin.

Para se të flerë një arushë ha sasira të jashtëzakonshme ushqimi që të ketë fuqi. – As me këte nuk do kisha probleme.

Kur je arushë i lind fëmijet (që janë sa një kokërr arre si madhësi) në gjumë. Kur zgjohesh fëmijët janë gjysëm të rritur, të lezetshëm dhe shumë të dashur. – Nuk do të kisha pikën e problemit as me këte zgjidhje.

Kur je arushë mëmë e dinë te gjithë që nuk bëhet shaka me ty. Ke të drejte t’ja përmbledhësh më shputë kujtdo që i afrohet pjellës tënde. Kur fëmijet të gricin ja u fut me shpullë edhe atyre. – Edhe me këte zgjidhje nuk do kisha shumë probleme.

Kur je arushë , yt shoq E PRET që ti të zgjohesh me një hungërrimë. Ai presupozon që ti ke këmbë me lesh si dhe tepërice dhjami nën lëkurë.

Nuk ka asnjë dyshim.

Në jetën e ardshme do të bëhem Arushë!

/shqipëroi Elais

Advertisements

Responses

  1. . 😀

  2. Rrofshin ato qe e mendojne ne kete menyre,keshtu qe s’rrezikojme qe te humbasim fare 🙂
    Besoj se edhe WWF do t’ju falenderoje perzemersisht nga ana ime elais 😉

  3. ha ha e forte fare kjo:))

  4. 😀


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: