Posted by: mamadhia | February 15, 2007

Kujdes, nuk eshte e keshillueshme per burrat e ndjeshem

Shokojeni kete video dhe ju lutem pa paragjykime, e.

Postuar nga Franca

Advertisements

Responses

  1. e shkreta:) 😦


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: