Posted by: mamadhia | February 12, 2007

Xixellonjat

Dy te çmendur po perpiqeshin te flinin ne nje nate te nxehte dhe plot mushkonja vere.Ngaqe i bezdiste zhurma dhe te pickuarit e mushkonjave , ishin futur nen çarçaf.Pas njerafe kohe ne dhome hyjne disa xixellonja.Njeri nga te çmendurit te cilit i beri pershtypje drita qe u krijua ,nxorri koken nga çarçafi dhe pasi e pa insektin e futi koken shpejt nen çarçaf e i thote shokut te vet: mushkonjat kane marre fener me vete per te na gjet ne,ndaj mos bej gafe me e nxjerr koken jashte:))

postuar nga Eni 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: