Posted by: mamadhia | February 12, 2007

Furça

Nje i çmendur , kishte per mik nje qen ne çmendinen ku rrinte.Veçse ate nuk e shihte si qen por si furçe.Kushdo qe e pyste se ç’ishte ai i thoshte furça.Megjithate pati degjuar se nese fliste siç deshironin mjeket mund te dilte prej andej.

Nje dite i afrohet doktori dhe e pyet per qenin.Çfare eshte ky?

-Qen , – i thote i çmenduri.

-Oh ,qenke permiresuar , do te fillojme te mendojme seriozisht per te te nxjerre se ketejmi zoteri ,- thote mjeku dhe largohet.

I çmenduri priti tere gezim sa u largua doktori dhe i thote mikut te vet: hajde furçe se ja lagem doktorit:))

 postuar nga Eni

Advertisements

Responses

  1. 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: