Posted by: mamadhia | February 9, 2007

ne ndihme te grave

06.jpg

Mund te zgjidhni…………. dhe mos thoni qe ne burrat s’mendojme qe t’ju lehtesojme punet e perditeshme 🙂

00030344.jpg

Advertisements

Responses

  1. Faleminderit ju burrave se na nxorret ne selamet. 🙂
    Si i behet kur mungojne koha dhe deshira per te bere punet e shtepise ?!

  2. elais:)) me shkrive:)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: