Posted by: mamadhia | February 8, 2007

Grate dhe asistenca e kompiuterave

Rasti 1

asistenti:”cfare kompiuteri keni?”
klientja: “nje te bardhe”
asistenti:…… ?!?!?!(heshtje)

Rasti 2
asistenti:”kliko tek ikona ‘My Computer’ ne te majte te monitorit
klientja: “ne te majten time apo tenden??”
asistenti:…… ?!?!?!!(heshtje)

Rasti 3
klientja:”kam problem kur dua te stampoj nje flamur te kuq”
asistenti:”mos ke gje stampante qe stampon ne bardh e zi??”
klientja:”Aaaaaaaah…. faleminderit..”
asistenti:…… ?!(heshtje)

Rasti 3
asistenti:”tani kliko F8″.
klientja:”nuk funksionon”
asistenti:”me thuaj se cfare bere me saktesi”
klientja:”shtypa 8 here germen F sic me the,por s’ndodh asgje ketu”
asistenti:…… Shocked

Rasti 3
klientja:”tastiera ime e re nuk funksionon”
asistenti:”Jeni e sigurte qe e keni lidhur me kompiuterin??”
klientja:”s’e di,s’arrij qe te shikoj mbas kompiuterit”
asistenti:”merre tastieren ne dore dhe bej 10 hapa mbrapa”.
klientja:”OK”
asistenti:”arrin ta terheqesh pa veshtiresi??”
klientja:”po”
asistenti:”kjo do te thote qe nuk eshte e lidhur”
klientja:”cuditem,sepse me tastieren e vjeter qe eshte mbi tavoline,funksionon akoma”
asistenti:…… ?!?!??!!!!

Rasti 4
asistenti:”passwordi-i yt eshte:t(e vogel)sic fillon Tirana, M (e madhe)sic fillon Milano,7,2
klientja:”7 dhe 2 ,te medha apo te vogla??”
asistenti:…… Shocked

Rasti 5
klientja:”nuk arrij qe te futem ne internet”
asistenti:”mos administratori i kompiuterit ka vene ndonje password?
klientja:”e di,e bera password-in,e mbaj mend kur e shtypi burri heren e fundit…6 here asterisko
asistenti:…… ?!!!!!

Rasti 6
klientja:”Kam nje problem.Nje shok me ka vene nje screen saver,por sa here leviz mauzin…me iken”
asistenti:…… Shocked

Advertisements

Responses

  1. Halle halle 🙂

  2. te forta shume ,po pse perhere femer kjo klientja s’e morra vesh…

  3. Ashtu e ka shqiperuar Edrusi mi Eni dhe ti.
    Une ne anglisht e kam lexuar klienti.
    Po c’rendesi ka xhanem. Situatat jane te goditura 🙂

  4. jo mi se tallem une pa punemadhe…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: