Posted by: mamadhia | February 8, 2007

Gjeegjeze

Çfare eshte nje grua shtatezene per nje kanibal?

Eni

Advertisements

Responses

 1. E veshtire kjo
  Mos eshte spec i mbushur ???

 2. gjella dhe embelsira…por eshte e tmerrshme.

  Si del macja nga pusi sidoqofte?

 3. ‘Hot dog’ (shume makabre…… 😦

 4. se gjetet:))
  pergjigja e sakte eshte : KINDER SORPRESA:))

 5. dy qela jan kapur per flok
  po qysh qysh qelat mujn mu kap per flok


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: