Posted by: mamadhia | February 6, 2007

“Pusi” i deshirave.

Thone qe egziston nje ‘pus’ i tille :),hedh nje monedhe dhe te realizohet deshira.P
sic duket,zonja e meposhteme e ka gjetur ate pus dhe ….ju realizua deshira.

postuar nga edrus

Advertisements

Responses

  1. pse nuk eshte vertet keshtu?:)

  2. I mori pusi mendjen 😉

  3. sado te onjat qe kujtoni se jeni…..s’na arrini 😛

    P.s. Na moj gra,nese kujtoni se keni ndonje dicka me teper se ne,ose kundra nesh:bujrum,xha Sulua e ka filluar fushaten kunder grave 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: