Posted by: mamadhia | January 25, 2007

Laç Siti-Çudirat e bashkise

motorr.jpglac_siti.jpgka_dale_tubi_ujit.jpghandicap.jpg

Advertisements

Responses

  1. O Eni, Ulërimë Fotografitë! Rrofsh…(atë të Laçit e kam parë dhe ngrënë live)

  2. a ha ha 🙂

  3. Oreee,kishit gje me ‘detin’ juve??

    se qe kur na kane ndare nga kruja,e kemi qendren aty ne mamurrzaket 😉


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: